Termeni si conditii

Acest magazin online www.barhat.ro este  administrat de S.C. BARHAT SHOP S.R.L., persoana juridica cu sediul social in Bucuresti, avand codul de inregistare fiscala 48689954, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti sub numarul J40/15925/2023.

            Folosirea acestui site, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.barhat.ro  implica acceptarea si respectarea termenilor si conditiilor stabilite de catre S.C. BARHAT SHOP S.R.L., conform prevederilor legale. Pentru utilizarea in cele mai bune  conditii, va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor de mai jos.

  • Prezentarea societatii

 Acest site prezinta produsele pe care www.barhat.ro vi le pune la dispozitie conditionat cu acceptarea fara modificari a termenilor si conditiilor. Neacceptarea acestora duce automat la imposibilitatea de a beneficia de serviciile oferite de acest site. Toate informatiile de pe acest site - imagini, texte, baze de date - apartin si sunt in proprietatea www.barhat.ro, fiind protejate de legea privind drepturile de autor (legea 8/1996), iar folosirea fara acordul companiei a informatiilor este pedepsita conform normelor in vigoare.

  • Confidentialitatea si securitatea datelor

Datele introduse de utilizator vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. www.barhat.ro nu va divulga unei terte persoane datele personale (numele, adresa, adresa de e-mail ,numarul de telefon, etc) fara consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazurilor prevazute de lege cand comunicarea acestor informatii este necesara.

Odata creat contul, va revine in totalitate responsabilitatea de a pastra confidentialitatea user-ului si parolei. Fiecare cont este personal; sunteti raspunzatori in totalitate de comenzile efectuate prin acest site, chiar si atunci cand utilizarea contului se face fara voia dumneavoastra, motiv pentru care, atunci cand sesizati nereguli, instiintati www.barhat.ro

Veridicitatea datelor introduse in momentul inscrierii pe site va apartine, de ea depinzand posibilitatea onorarii comenzilor lansate de dumneavoastra.

  • Declinarea responsabilitatii

www.barhat.ro  pune la dispozitia dumneavoastra un volum cat mai mare de informatii referitoare la produsele prezentate; totusi exista posibilitatea sa fie strecurate si anumite neconcordante datorita prelucrarii volumului mare de informatii. Imaginile sunt cu titlu informativ si pot diferi de produsele efectiv livrate in ceea ce priveste culoarea, aspectul s.a.

www.barhat.ro nu poate fi facuta responsabila de neonorarea la timp a comenzilor datorata declararii unor date necorespunzatoare in sectiunea INFORMATII LIVRARE, iar valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul livrarii necorespunzatoare sau nelivrarii produselor se reduce la valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv, mai putin costurile de trasport daca acestea exista.

www.barhat.ro nu poate fi facut raspunzatoare pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.

www.barhat.ro pregateste si ambaleaza pentru expediere si transport produsele in mod corespunzator. Totusi daca produsele ajung la destinatie in mod necorespunzator (desigilate, sparte etc.) , acest lucru este din cauza transportatorului iar cheltuielile de despagubire cad in sarcina sa, daca ii veti sesiza acest lucru.

  • Preturile produselor

Preturile afisate pe site sunt in Lei si includ TVA, fiind valabile la momentul accesari paginii unde acestea sunt afisate in momentul comandarii produselor, www.barhat.ro rezervandu-si dreptul de a le modifica oricand, fara nici un preaviz sau notificare.

 

  • Modalitati de plata

Plata se face: ramburs, cu cardul sau prin transfer bancar

Plata se face in momentul ridicarii/predarii acestuia catre dvs. de catre curier, in cazul in care nu ati efectuat plata prin transfer bancar sau plata card.

Returnarea produselor

Returnarea produselor este reglementata de ordonanta nr. 130/2000, cu completarile si modificarile ulterioare.

Extract din ordonanta mai sus-mentionata:

-     "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului."

-     "Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor."

Astfel, clientii care nu sunt multumiti de produse le pot returna, cu respectarea termenilor si conditiilor de mai jos. In toate situatiile costurile de returnare sunt suportate de client.

Clientii www.barhat.ro pot returna produsele cumparate numai in ambalajul original, in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primire. Produsul comandat va fi returnat in aceeasi stare in care v-a fost livrat, respectiv sigilat, sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum, sa fie nedesfacut, avand aceeasi eticheta atasata, ambalajul original si impreuna cu documentele de livrare care l-au insotit. In maxim 30 de zile de la data returnarii, iti vom inapoia contravaloarea comenzii.

www.barhat.ro  va returna integral valoarea produsului/selor returnat/e, iar costurile transferului bancar vor fi suportate de barhat.ro. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne informati la adresa de mail office@barhat.ro, indicandu-ne in scris numarul IBAN al contului dvs. bancar, numele titularului si CNP-ul acestuia. Este necesar sa ne trimiteti produsul/sele printr-o firma de curierat rapid, ambaland produsul/sele pe care il/le doriti sa ni-l/ni le trimiteti si mentionati pe exteriorul coletului numarul facturii de unde provin, ID-ul returului si numele persoanei care a facut comanda. Transportul tur/retur va fi achitat de catre client.

Din motive administrative, www.barhat.ro nu va accepta coletele care nu respecta conditiile prezentate mai sus. Totodata, in cazul deteriorarii produsului/selor in timpul transportului, trimise cu titlu de retur, ca urmare a ambalarii necorespunzatoare, contravaloarea acestuia/acestora este suportata de catre dumneavostra.

Dorim sa va atentionam ca produsele returnate nu compenseaza o comanda plasata ulterior.

  • Litigii

Litigiile aparute intre utilizatorii site-ului si www.barhat.ro se vor rezolva pe cale amiabila, iar in cazul in care aceasta rezolvare nu este posibila, competenta revine instantelor de judecata romane.

  • Dispozitii finale

 O data cu lansarea unei comenzi www.barhat.ro intelege ca utilizatorul a citit si inteles conditiile ce guverneaza regulile de functionare ale acestui site, iar comanda lansata de client are valoare de contract incheiat intre parti cu toate drepturile si obligatiile ce deriva din acesta.