Laminare gene si sprancene

pe pagina

Articole recomandate

  1. Ce presupune laminarea genelor?

  2. De ce sa optezi pentru produse de laminare gene?Ce presupune laminarea genelor?

Acest proces presupune aplicarea unui tratament direct pe genele naturale, care confera lungime si volum. Mai intai, se realizeaza un lifting al acestora, iar in cazul in care este necesar, se poate realiza si colorarea. Ulterior, se trece la aplicarea solutiilor de laminare, care asigura stralucire, elasticitate si arcuire firelor naturale.

 

Ce produse de laminare gene gasesti pe barhat.ro?

Pentru ca ne dorim sa obtii rezultate inedite, ti-am pregatit o larga varietate de articole dintre care sa alegi. Ai posibilitatea de a selecta bigudiuri din silicon pentru gene, vopseluri, oxidanti si diferite solutii pentru laminare si fixare, precum si kituri care cuprind toate elementele de care ai nevoie.

 

De ce sa optezi pentru produse de laminare gene?

In cazul in care genele tale sunt scurte si lipsite de volum, ori pur si simplu iti doresti sa le conferi vitalitate, elasticitate si stralucire, iti recomandam sa optezi pentru laminare. Structura firelor va fi vizibil imbogatita si mai sanatoasa, permitandu-ti sa te bucuri de un aspect frumos pentru un timp indelungat.


Indiferent daca iti doresti articole de beauty pentru tine sau pentru cliente, suntem siguri ca pe barhat.ro vei gasi tot ce ai nevoie. Opteaza pentru kituri de laminare care sa iti evidentieze genele, dar si pentru pensete special concepute care te vor ajuta in timpul procesului.