Kituri

pe pagina

Articole recomandate

  1. De ce sa optezi pentru kituri de extensii gene?

  2. Cum alegi kiturile de extensii gene potrivite?

 

De ce sa optezi pentru kituri de extensii gene?

Aceste produse vin in ajutorul tau pentru a-ti permite infrumusetarea chipului si punerea in evidenta a ochilor. Odata ce ai optat pentru extensiile de gene, vei putea renunta complet la mascara, iar realizarea machiajului in fiecare zi va dura mult mai putin. In plus, genele tale vor avea un aspect natural si curbat, fara prea mare efort. 

 

Ce kituri pentru extensii de gene gasesti pe barhat.ro?

Pe site-ul nostru ai posibilitatea de a selecta dintr-o varietate de produse, potrivite pentru a-ti desfasura corespunzator si eficient munca. Indiferent daca esti incepator sau tehnician cu experienta in domeniu, la noi gasesti kituri de accesorii pentru adeziv, prevazute cu un numar mare de periute ori cu recipient de pastrare, dar si seturi cu solutii de pregatire sau indepartare a genelor.

 

Cum alegi kiturile de extensii gene potrivite?

Iti recomandam sa optezi pentru varianta potrivita tipului de gene pe care il aplici, precum si in functie de tehnica pe care o abordezi. De asemenea, tine cont si de recuzita personala. 

 

Pe barhat.ro am pregatit o varietate de kituri pentru aplicarea extensiilor de gene, dar si numeroase accesorii si instrumente care sa iti vina in ajutor. Alege cu incredere de pe site-ul nostru si vei putea obtine gene lungi, curbate si frumoase!