Genele lungi și bogate sunt o parte importantă a unui machiaj perfect, iar pentru a obține un look încântător, multe femei optează pentru extensiile de gene. O tendință inovatoare în industria frumuseții o reprezintă extensiile de gene fir cu fir cu efect de eyeliner. Această metodă de aplicare specială adaugă o notă dramatică ochilor tăi și îți pune privirea în prim plan. Dacă vrei să descoperi mai multe despre acest look, materialele necesare pentru a-l obține și cum poți alege un lash artist de încredere care să ți-l ofere, te invităm să citești în continuare!

Ce sunt extensiile de gene cu efect de eyeliner?

 

Extensiile de gene cu efect de eyeliner reprezintă o tehnică inovatoare de aplicare a extensiilor fir cu fir care imită efectul de alungire a privirii obținut în mod normal cu ajutorul tușului pentru ochi. În acest proces, se folosesc extensii de gene mai groase sau mai lungi în colțul extern al ochiului pentru a accentua linia genelor, creând astfel iluzia unui eyeliner. Acest look este perfect pentru persoanele care vor să obțină un efect de machiaj semi-permanent și să-și accentueze privirea.

Dacă optezi pentru această tehnică, poți reduce timpul petrecut pentru machiajul zilnic sau pentru crearea liniei de tuș. De asemenea, extensiile de gene cu efect de eyeliner pot fi o opțiune bună pentru tine dacă vrei să menții un look feminin și elegant, fără efort.

Ce materiale sunt necesare pentru a realiza acest look?

Înainte să optezi pentru această tehnică, discută cu un lash artist profesionist pentru a stabilit dacă look-ul este potrivit pentru forma și dimensiunea ochilor tăi. Fiecare persoană are trăsături unice ale ochilor, iar un specialist în extensii de gene îți poate oferi sfaturi și recomandări personalizate. În general, pentru a realiza un look cu efect de eyeliner folosind extensiile de gene fir cu fir, sunt necesare anumite materiale și instrumente, precum:

  • Extensii de gene calitative - pentru a obține un efect de eyeliner, se folosesc extensii de gene negre, ce oferă mai multă definire și contrast. În colțul extern al ochilor se aplică, de regulă, extensii de gene curbura L, deoarece acestea asigură un efect de lifting mult mai intens. Dimensiunea extensiilor variază, în funcție de forma și lungimea genelor naturale, de la 6-7 milimetri în colțul interior, până la 11-12 milimetri în colțul exterior;
  • Adezivi pentru extensiile de gene - la fel ca în cazul oricărui alt look obținut cu extensii de gene, și în acest caz este necesar un adeziv de calitate. Dacă ai o piele sensibilă sau te confrunți cu alergii, cere-i specialistului să folosească un adeziv hipoalergenic, care să nu irite ochii. Formulele Barhat oferă o bună rezistență și o durabilitate crescută;
  • Instrumente și accesorii pentru aplicarea extensiilor de gene - pentru aplicarea precisă a extensiilor, lash artistul va folosi și câteva instrumente speciale, cum ar fi pensete, perii pentru gene, un inel pentru adeziv și patch-uri pentru separarea genelor inferioare;
  • Produse de întreținere a extensiilor - la final, după ce extensiile au fost aplicate cu succes, specialistul îți poate recomanda anumite produse care te vor ajuta să le întreții corespunzător. O spumă de curățare a genelor este adesea potrivită pentru întreținerea și îndepărtarea machiajului sau a impurităților de la nivelul ochilor.

Cum se aplică extensiile pentru a crea efectul de eyeliner

 

Primul pas pentru realizarea efectului de eyeliner este pregătirea genelor naturale. Specialistul va curăța cu atenție zona ochilor pentru a elimina orice impurități, fie cu ajutorul unui demachiant non-gras, fie cu o soluție pentru curățarea genelor. Apoi, genele sunt periate delicat pentru a elimina firele căzute sau încâlcite, iar procesul continuă după ce genele se usucă.

Pentru a obține un efect de eyeliner natural și armonios, tehnicianul va alege extensiile de gene potrivite pentru forma și dimensiunea ochilor tăi. Fire mai subțiri și mai scurte vor fi fixate în colțul interior al ochiului, urmând ca dimensiunile să crească treptat către colțul exterior pentru a obține o curbă delicată și un aspect bine definit.

În funcție de particularitățile ochilor tăi și de tehnica recomandată, specialistul poate aplica extensiile pe un singur rând, de-a lungul genelor naturale, sau în straturi pentru un efect mai bogat și o privire mai intensă.

La final, genele sunt periate și aranjate, iar specialistul îți va oferi câteva sfaturi de întreținere pentru ca look-ul tău să reziste cât mai bine. De regulă, se recomandă să eviți contactul cu apa timp de cel puțin 24 de ore după aplicare pentru a-i permite adezivului să se fixeze în mod corespunzător. De asemenea, este util să-ți perii genele în fiecare zi pentru a preveni încâlcirea și să eviți produsele pe bază de ulei, deoarece acestea pot afecta adezivul.

Sfaturi pentru alegerea unui lash artist care sa-ți ofere acest look

Printre cele mai importante aspecte pe care să le ai în vedere atunci când alegi un lash artist se numără cunoștințele acestuia și experiența în domeniu. Un lash artist profesionist poate lucra cu o varietate de tipuri de gene și va înțelege cum să creeze efectul de eyeliner dorit. Poți cere exemple de lucrări anterioare pentru a-ți face o idee despre rezultatele pe care le-ai putea obține.

De asemenea, întreabă lash artistul despre produsele pe care le folosește pentru a crea look-ul. Formulele de calitate inferioară pot duce la deteriorarea genelor naturale și pot provoca iritații sau alergii. Verifică dacă lash artistul folosește adezivi siguri și mărci de încredere, precum Barhat, pe durata procesului său de lucru.

Înainte de a alege un lash artist, poți cere recomandări sau impresii și de la alți clienți. Caută recenzii online sau cere-i lash artistului să îți ofere detaliile de contact ale unor clienți mulțumiți. Aceștia îți pot oferi o viziune mai detaliată despre experiența generală, de la nivelul de confort resimțit în timpul procedurii până la durata rezultatelor. De asemenea, poți solicita fotografii înainte și după pentru a vedea rezultatele obținute de lash artist.

Nu în ultimul rând, un lash artist profesionist trebuie să comunice deschis cu tine, să-ți răspundă la întrebări și să te facă să te simți confortabil în timpul procedurii. Înainte de a începe aplicarea extensiilor, discută despre așteptările tale și stabiliți împreună forma și lungimea extensiilor de gene care vor fi aplicate.

Extensiile de gene fir cu fir cu efect de eyeliner reprezintă o tehnică revoluționară, care îți oferă un look dramatic și bine definit fără a aplica eyeliner zilnic. Dacă ții cont de sfaturile noastre și alegi un lash artist de încredere, cu suficientă experiență, vei obține, cu siguranță, un look seducător care îți pune ochii în valoare!