Pe site-ul Barhat vei găsi produse pentru aplicarea extensiilor de gene de la branduri recunoscute internațional precum Nagaraku, IBeauty, ShineE, Glamlight și, desigur, brandul nostru propriu cu produse din mai multe categorii. În acest articol îți vom spune de ce este important să investești în calitatea materialelor tale de lucru ca lash-artist, cât și de ce aceste branduri sunt considerate de top. 

 

De ce să investești în branduri cu produse de calitate?

 

Cu siguranță știi deja că meseria de lash-artist presupune atât o tehnică excelentă, cât și materiale de lucru indispensabile pentru o bună funcționare a afacerii tale. Pe de altă parte, nu este mereu ușor să identifici care sunt produsele potrivite deoarece industria este în continuă creștere și există deja mulți producători pe piață. Unul dintre criteriile după care te poți ghida este opinia altor lash-artiști experimentați.

 

Astfel am stabilit și noi care sunt brandurile de top care ne-au câștigat încrederea de-a lungul timpului și am decis să importăm produsele lor în România. Toate produsele comercializate pe site-ul nostru, de la extensii de gene la adezivi, pensete și accesorii prezintă un raport calitate-preț de nerefuzat și, mai mult decât atât, o garanție în ceea ce privește calitatea lor în funcție de ultimele noutăți apărute. 

 

Mai jos, am formulat pentru tine câteva argumente pe care să le ai în vedere atunci când achiziționezi produse pentru aplicarea genelor:

 

  • Atunci când un brand este recunoscut la nivel național și internațional, acest lucru reprezintă o validare din partea celor din industrie când vine vorba despre calitate. De aceea, este important să plasezi comenzi doar pe site-uri de încredere, care oferă suficiente informații despre produse; 

  • În special când vine vorba despre adezivi de gene sau alte perisabile, este esențial ca producătorul să ofere instrucțiuni clare de utilizare pe ambalaj; brand-urile de top pun accent pe satisfacția clienților și își doresc ca produsele comercializate să își îndeplinească scopul cât mai bine; 

  • Vei putea observa în timp diferența dintre un produs de calitate și unul achiziționat dintr-un magazin generic. Fie că este vorba despre pensete fabricate din oțel inoxidabil medicinal sau kituri cu extensii de gene complete, deosebirea se va vedea cel mai clar în momentul utilizării acestora pe o clientă.   

 

Cum să alegi brandul potrivit pentru tine?

 

Dacă ești un lash-artist la început de drum, vei avea nevoie să încerci produse de la mai multe branduri de top până să găsești varianta potrivită pentru tine. De asemenea, nu este greșit să utilizezi produse de la mai multe branduri diferite, în funcție de categoria din care fac parte. Iată câteva recomandări:

 

  1. Extensii de gene

 

Pe site-ul nostru vei găsi extensii de gene marca Barhat și Nagaraku de diferite curburi, lungimi și culori. Este chiar recomandat să fii pregătită dinainte pentru toate dorințele viitoarelor cliente și să deții în colecție câteva seturi de extensii colorate. 

Fie că alegi produse din gama Super Premium a extensiilor de gene colorate Barhat, realizate din fibră coreeană rezistentă și cele mai intense nuanțe disponibile pe piață, fie că optezi pentru varianta clasică de gene cu un pigment intens de negru, care își mențin curbura o perioadă îndelungată de la Nagaraku Original, ambele branduri și-au demonstrat fiabilitatea în timp, întâmpinând nevoile clienților.  

 

  1. Pensete

 

Fie că ai nevoie de o pensetă pentru aplicarea extensiilor sau pentru divizarea genelor naturale, pe site-ul nostru găsești modele pentru începători sau experți din gama Barhat, Vetus sau Staleks. Toate produsele din această categorie de pe site-ul nostru sunt realizate din otel inoxidabil și pot fi dezinfectate cu succes după fiecare utilizare cu ajutorul sterilizatoarelor disponibile în ofertă. 

Ai la dispoziție pensete drepte, curbate sau ascuțite pe care să te poți baza în cadrul oricărei ședințe cu clientele tale. Beneficiul principal al achiziționării pensetelor de la branduri de top este acela că nu își vor pierde calitatea nici după numeroase utilizări, atât timp cât le îngrijești corespunzător. 

 

  1. Lămpi cosmetice

 

Cu siguranță lampa cosmetică pe care o utilizezi îți este cel mai de nădejde prieten atunci când aplici extensii de gene fir cu fir. De aceea, este important să investești într-un produs de calitate, care să te ajute să îți desfășori activitatea în cele mai bune condiții. 

Pe site-ul nostru îți punem la dispoziție mult îndrăgita lampă cu led Glam Light, care poate fi prinsă cu ușurință de patul sau masa pe care lucrezi. Aceasta are patru trepte pentru gestionarea intensității luminii și are o durată de viață a ledurilor de până la 50.000 de ore. 

 

Fie că alegi un adeziv pentru gene marca Barhat sau un kit pentru laminarea genelor de la Barhat, pe site-ul nostru te așteaptă zeci de produse de cea mai înaltă calitate, de la branduri de top.