Extensiile de gene sunt o modalitate minunată de a oferi expresivitate privirii, iar alegerea adezivului potrivit este esențială pentru un rezultat sigur și durabil. Un adeziv de calitate asigură o experiență plăcută atât în timpul procedurii, cât și pe durata purtării. Dacă vrei să descoperi care sunt cei mai buni adezivi pentru extensiile de gene și cum să îi aplici în mod corect, te invităm să citești informațiile pe care ți le-am pregătit în continuare!

Tipuri de adezivi ideali pentru extensiile de gene

Ca profesionist, atunci când vine vorba de adezivul pentru aplicarea extensiilor de gene, ai la dispoziție o gamă largă de opțiuni. Pentru a o alege pe cea mai potrivită, trebuie să ții cont de câțiva factori, cum ar fi durabilitatea acestuia, sensibilitatea ochilor și viteza de lucru. Iată cinci adezivi pentru extensiile de gene care sunt ideali pentru diverse preferințe și nevoi:

1. Barhat Vogue

 

Una dintre cele mai populare opțiuni, adezivul pentru extensii de gene Barhat Vogue este preferat de către mulți specialiști care vor să obțină look-uri spectaculoase. Formula hipoalergenică este ideală pentru persoanele care au o piele sensibilă, iar textura lichidă și flexibilă, cu un grad minim de evaporare, permite o aplicare avantajoasă.

Polimerizarea are loc în aproximativ 0.5-1 secunde, așadar este recomandat să alegi acest produs dacă ai deja suficientă experiență în aplicarea extensiilor de gene. Utilizează-l la o temperatură cuprinsă între 18 și 23 de grade Celsius și o umiditate de 40-65% și vei obține rezultate impecabile ce durează până la 8 săptămâni!

2. Barhat Ultra Super

 

Dacă ai o viteză de lucru medie, însă îți dorești să obții aceleași rezultate excelente, poți opta cu succes pentru adezivul Barhat Ultra Super, unul dintre cele mai populare produse, atât în România, cât și la nivel internațional. Formula asigură o viteză de uscare de 1-2 secunde, suficientă pentru o aplicare adecvată a extensiilor de gene.

Folosește-l la temperaturi cuprinse între 21 și 25 de grade Celsius, după ce l-ai agitat timp de 3-5 minute. Culoarea clasică asigură un look plăcut și bine definit, iar rezistența de până la 5-6 săptămâni contribuie la rezultate excelente pentru clientele tale!

3. Barhat Opulent Medical Grade

 

O altă variantă excelentă pe care o poți folosi în cazul clientelor cu ochi sensibili este Barhat Opulent, un adeziv hipoalergenic, care asigură, totodată, o aplicare foarte ușoară. Această formulă este foarte flexibilă și are o viteză de polimerizare medie, de 1-1.5 secunde, care îți oferă suficient timp să ajustezi extensiile la baza genelor naturale, fie că ești expert sau intermediar în domeniu.

Dacă optezi pentru acest produs, clientele tale se vor bucura de gene bogate și arcuite, ce durează până la 6-7 săptămâni!

4. Barhat Ultra Bonding

 

Dacă ești încă la început de drum în arta aplicării de gene false, ai nevoie de un adeziv cu un timp de uscare mai mare. O variantă excelentă în acest caz este formula Barhat Ultra Bonding ce fixează extensiile aplicate în aproximativ 2-2,5 secunde. Rezultatul astfel obținut durează până la 5 săptămâni.

5. Barhat Versatile Clear

 

Vrei să le oferi clientelor tale o gamă de servicii cât mai diversificată? Pentru persoanele care preferă extensiile de gene colorate sau lucrările de volum și mega volum, trebuie să ai la îndemână adezivul transparent Barhat Versatile Clear.

Această formulă poate fi utilizată cu succes în diverse condiții de temperatură și umiditate și cu extensii de diverse nuanțe. Datorită proprietăților sale, adezivul asigură o aplicare ușoară și o rezistență de până la 8 săptămâni!

Cum să aplici în mod corect adezivul pentru extensii de gene?

 

Pentru a obține cele mai bune rezultate, este foarte important și modul în care aplici adezivul. Iată câteva reguli de folosire a adezivului pe care este recomandat să le urmezi:

  • Pregătește zona de lucru - asigură-te că spațiul în care lucrezi este curat și bine iluminat. Toate instrumentele pe care le vei folosi pe parcursul procesului ar trebui să fie la îndemână;
  • Selectează extensiile potrivite - alege extensiile fir cu fir care se potrivesc cu aspectul dorit și lungimea naturală a genelor;
  • Aplică adezivul în mod corect - folosește o cantitate mică de adeziv pentru fiecare fir de extensie. Poate fi util să utilizezi un inel special pentru păstrarea adezivului la îndemână în timpul procesului;
  • Poziționează extensiile în mod uniform - așează fiecare fir de extensie la baza genei naturale și asigură-te că acesta este amplasat în direcția corectă;
  • Evită contactul cu pielea și ochii - asigură-te că adezivul nu intră în contact cu pielea sau ochii. Dacă apar iritații sau reacții alergice, oprește imediat procedura;
  • Așteaptă ca adezivul să se usuce - lasă extensiile de gene să se usuce complet înainte de a le atinge sau mișca. Timpul de uscare variază în funcție de tipul de adeziv folosit, așa că urmează recomandările producătorului.

Sfaturi pentru prelungirea duratei de viață a adezivului

Pentru ca extensiile de gene să arate impecabil pentru cât mai mult timp, încurajează-ți clientele să:

  • Evite frecarea ochilor - presiunea excesivă la acest nivel poate deteriora extensiile de gene și poate slăbi aderența adezivului. Este de preferat ca ochii să nu fie atinși în mod frecvent, iar gene să fie periate cu o pensulă specială;
  • Curețe genele cu o soluție specială pentru extensii de gene - nu este recomandată utilizarea unor produse agresive sau a dischetelor de bumbac care ar putea deteriora extensiile. Încurajează-ți clientele să folosească o spumă de curățare creată special pentru îngrijirea extensiilor;
  • Evite uleiurile - produsele pe bază de ulei, cum ar fi demachiantul sau cremele, pot slăbi aderența adezivului. Se recomandă evitarea aplicării acestor produse în apropierea ochilor;
  • Revină în mod regulat la ședințe de întreținere - discută cu clientele tale despre întreținere și reumplere și programează ședințe pentru a menține aspectul proaspăt al genelor.

Așadar, adezivul potrivit te ajută să obții rezultatele dorite și pentru să menții sănătatea ochilor. Fie că optezi pentru un adeziv cu uscare rapidă, medie sau lentă, este important îl aplici în mod corect pentru ca look-ul să fie impecabil și de durată. Descoperă formulele calitative și durabile din colecția Barhat și oferă-le clientelor tale experiențe plăcute și rezultate minunate pe termen lung!