Bazat pe nevoile și dorințele tale, poți ajunge la mai multe tipuri de gene, care să îți modifice aspectul firelor naturale de păr. În cadrul acestui articol vom vorbi despre diferențele dintre laminarea și permanentul genelor. Îți vom oferi detalii despre ce presupune fiecare tehnică în parte, care sunt avantajele și ce produse sunt folosite în timpul procedurilor.  Tipuri de gene: Laminare vs. Permanent

Care este diferența între laminare și permanent

Laminare

Ce este laminarea?

Despre tehnica folosită

Avantaje

Întreținerea genelor

Produsele folosite

Permanent

Ce este permanentul?

Despre tehnica folosită

Avantaje

Întreținerea genelor

Produsele folositeCare este diferența între laminare și permanent

 

Ambele proceduri oferă o curbură frumoasă a genelor naturale, însă spre deosebire de permanent (bio-ondulare), laminarea genelor regenerează genele naturale și oferă volum. 

În acest caz, procedura de laminare a genelor o putem numi tratament, în timp ce bio-ondularea schimbă doar aspectul, nu și structura.

 

Laminare

 

Ce este laminarea? 

 

Laminarea genelor este o procedură "spa" pentru genele noastre naturale. În urma acestei proceduri genele vor deveni mai curbate, mai groase și mai sănătoase. 

În timpul procedurii se aplică 3 soluții, fiecare dintre ele fiind benefică. 

Cel mai important pas la această procedură este pasul nr.3, care mai exact hidratează și regenerează genele noastre naturale. Acesta conține: KERATINA, VITAMINE și MINERALE!

Durata efectului de laminare este între 6-8 săptămâni.

 

Despre tehnica folosită

 

Procedura pas cu pas pentru laminarea genelor implică demachierea clientului și degresarea genelor cu produse speciale hipoalergenice.

Următorul pas este aplicarea plasturilor cu gel sau benzii medicale pentru a izola genele de jos.

Cu ajutorul unei pensule se va aplica adezivul pentru laminare direct la baza genelor, cât și pe toată lungimea genelor de pe bigudiuri.

Se vor aplica loțiunile nr. 1 și nr. 2 din kitul pentru laminare, după care există opțiunea de a utiliza vopsea, pentru clienții care doresc să schimbe culoarea genelor.

În cele din urmă, se folosește uleiul pentru gene, care va fi îndepărtat cu o soluție degresantă după aproximativ 10 minute.

Bigudiurile și plasturii cu gel sau banda medicală pentru laminare vor fi scoase, iar ultimul pas este clătirea ochilor cu apă călduță. 

Imaginea poate fi descărcată de aici

Avantaje

 

Printre avantajele procedeului de laminare a genelor se regăsesc următoarele:

  • procesul este unul de scurtă durată, în jur de 30 de minute

  • procedura este ușor de executat în comparație cu aplicarea extensiilor de gene

  • vei obține un aspect natural și plăcut estetic

  • genele tale vor rămâne curbate și lungi timp de aproximativ două luni după laminare

  • nu este necesar să utilizezi mascara

 

Întreținerea genelor

 

Întreținerea genelor laminate este asemănătoare cu întreținerea extensiilor de gene.

Ferește-te de umiditate timp de minim 24 de ore după procedură și demachiază-te dimineața și seara cu un produs care nu conține ulei pentru a menține zona ochilor curată. De asemenea, poți peria ușor genele utilizând periuțe speciale, iar pentru o curățare mai profundă le poți umezi ușor înainte. 

 

Produsele folosite

 

Kitul de laminare a genelor de la Barhat conține tot ce ai nevoie pentru un rezultat satisfăcător. Acesta conține atât cele 3 soluții care se utilizează în timpul procedurii pentru curbare, fixare și hidratare, cât și benzi de silicon, pensula Y pentru ordonarea genelor, oxidant, adeziv și vopsea Hairwell. 

 

Permanent

 

Ce este permanentul? 

 

Permanentul de gene este o procedură datorită căreia genele noastre naturale vor fi mai curbate!

Acestea se vor curba cu ajutorul "bigudiurilor" din silicon și celor 3 soluții care NU afectează absolut deloc genele naturale, atât timp cât folosim produse profesionale. 

Durata efectului de permanent este între 4-6 săptămâni.

 

Despre tehnica folosită

 

Procedura utilizată în permanentul pentru gene (eyelash perm) nu este foarte diferită față de cea pentru laminare. Tipurile de gene obține în urma acestui procedeu pot să difere, deoarece forma finală depinde de instrumentul utilizat.  

Permanentul de gene este tehnica premergătoare a laminării (eyelash lifting), iar în acest caz procesul va dura mai mult. De asemenea, deși pașii și produsele folosite sunt asemănătoare, efectul permanentului de gene rezistă mai puțin în timp. 

 

Imaginea poate fi descărcată de aici

 

Avantaje

 

Printre avantajele permanentului pentru gene se enumeră următoarele:

 

  • În funcție de lash-artistul la care apelezi, costul unei ședințe ar putea fi mai scăzut decât în cazul laminării

  • Efectele vor arăta minunat, în special în cazul persoanelor cu gene naturale lungi

  • Te vei bucura de gene lungi și ondulate în fiecare zi timp de aproximativ 2 luni

  • Nu vei mai avea nevoie să utilizezi mascaraÎntreținerea genelor

 

În urma procedeului, evită să atingi sau să te freci în zona ochilor deoarece riști să cauzezi apariția iritațiilor. De asemenea, evită expunerea prelungită la soare fără ochelari de protecție deoarece căldura poate afecta loțiunea utilizată asupra genelor. Dacă vrei să utilizezi mascara după ceva timp, asigură-te că aceasta nu este rezistentă la apă (waterproof). În afară de aceste aspecte, evită apa, sauna sau tratamentele faciale timp de cel puțin 24 de ore după prima ședință.   

 

Produsele folosite 

 

În ceea ce privește produsele utilizate pentru permanentul de gene nu există diferențe considerabile. Ambele proceduri presupun utilizarea a trei loțiuni speciale pentru curățare, ondulare și protecție pentru gene. Ia în calcul și procesul natural de regenerare a genelor și nu îți face griji dacă firele de păr încep să cadă în urma procedurii. Apelează cu încredere la produsele de pe site-ul nostru pentru a te asigura de cele mai bune rezultate!

 

Prin urmare, laminarea genelor presupune schimbarea structurii firelor naturale de păr, ajutând la regenerarea lor, pe când permanentul schimbă doar aspectul acestora și conduce către tipurile de gene dorite. Sperăm ca informațiile pe care ți le-am oferit să îți fie de ajutor.