Multe femei aleg să-și accentueze privirea cu extensii de gene, iar printre acestea se numără și doamnele care poartă ochelari. Pentru a le oferi un look atrăgător, dar care asigură, însă, confortul optim în timpul purtării, această procedură necesită o abordare atentă din partea ta, ca lash artist. Pentru a te ajuta să obții cele mai bune rezultate, ți-am pregătit câteva recomandări utile în cele ce urmează! Iată ce trebuie să ai în vedere!

Recomandă-i clientei să poarte ochelarii la consultația inițială

Unul dintre cei mai importanți pași atunci când lucrezi cu cliente care poartă ochelari este să planifici o consultație inițială detaliată. Ochelarii pot varia considerabil în ceea ce privește forma, dimensiunea și stilul, iar aceste aspecte pot influența în mod semnificativ modul în care extensiile de gene ar trebui aplicate.

Așadar, pentru a-ți face o idee cât mai clară despre look-urile pe care le poți obține în funcție de forma ochilor și de modul în care rama ochelarilor se așază pe față, roagă clienta să poarte ochelarii la consultația inițială.

Studiază cu atenție distanța dintre genele naturale și lentilele ochelarilor și încearcă să stabilești ce lungimi și curburi de gene fir cu fir ar fi cele mai potrivite. Discută cu clienta despre preferințele și așteptările sale pentru a te asigura că rezultatul final va fi unul reușit!

Sugerează utilizarea unor extensii ce au curburi mai accentuate

Extensiile de gene care au curburi mai accentuate oferă multiple beneficii pentru persoanele care poartă ochelari. Acestea pot crea un aspect mai dramatic a ochilor, contrabalansând efectul de "micșorare" pe care unii ochelari îl pot avea. De asemenea, curburile accentuate pot crea un efect puternic de lifting, menținând genele într-o poziție ce tinde mai mult spre verticală și împiedicând, astfel, atingerea genelor de lentilele sau de rama ochelarilor.

Pentru a obține o privire accentuată și deschisă, este recomandat să folosești extensii de gene curbura C sau D în loc de variante precum L, J sau B, care ocupă mai mult spațiu pe axa orizontală. Spre exemplu genele fir cu fir Uander Fan 6D CC sunt o alegere excelentă!

 

Evită aplicarea unor extensii de gene lungi în zona centrală a pleoapei

O altă tehnică importantă pe care o poți folosi în cazul persoanelor care poartă ochelari este să eviți aplicarea unor extensii foarte lungi, îndeosebi în zona centrală a pleoapei. Extensiile lungi aplicate în această zonă tind să atingă lentilele ochelarilor, ceea ce poate cauza un disconfort semnificativ.

Pentru a sublinia într-un mod armonios forma ochilor fără a interfera cu lentilele ochelarilor, încearcă să extinzi lungimea genelor naturale cu doar 1-2 milimetri. De asemenea, poți opta pentru aplicarea unor extensii mai lungi doar în colțurile externe ale ochilor, iar astfel vei obține un look feminin și atrăgător, cu un ușor efect de alungire, fără a încărca zona centrală a pleoapei.

Recomandă o densitate moderată

Extensiile de gene foarte dense și grele ar putea fi mai dificil de purtat, mai ales în cazul în care clienta folosește zilnic ochelari de vedere sau ochelari de protecție pentru calculator. Așadar, recomandă-i aplicarea unor extensii de gene cu o densitate moderată, care oferă un aspect echilibrat, natural, și care se pot integra în mod armonios cu ochelarii.

Poți obține un astfel de look dacă aplici fire cu un volum mai redus, precum 1D sau 2D și dacă te rezumi la utilizarea unui număr moderat de extensii. Dacă, însă, clienta își dorește o privire care să iasă în evidență, poți opta pentru extensiile de gene Hypnotic Split 0.12 mm, ce creează un efect mai bogat prin vârful dublu și nuanța de negru intens. 

 

Aceste extensii au o greutate redusă pentru a asigura un confort sporit în timpul purtării și vin într-o casetă de tip mix, cu lungimi ce variază de la 7 mm la 14 mm, permițându-ți astfel să creezi cu ușurință un look personalizat.

Folosește întotdeauna produse de calitate înaltă

Clientele tale care poartă ochelari se vor putea bucura de rezultate reușite și durabile dacă alegi să lucrezi întotdeauna cu produse și instrumente de calitate, cum sunt cele de la Barhat! Optează pentru extensii de gene de calitate înaltă, precum cele pe care ți le-am prezentat mai sus și utilizează-le împreună cu adezivul potrivit pentru a asigura o fixare durabilă și confortabilă.

Discută cu clienta despre sensibilitatea pielii sale și folosește produse hipoalergenice dacă vrei să reduci riscul apariției alergiilor. Pentru manevrarea ușoară a firelor în timpul procesului de lucru, asigură-te că ai la îndemână pensete de gene calitative. Nu uita să-ți echipezi spațiul de lucru cu accesoriile necesare, precum o lampă de lucru ce asigură o vizibilitate optimă!

Așadar, stilizarea extensiilor de gene pentru clientele care poartă ochelari necesită o abordare atentă și personalizată. Înțelegând nevoile specifice ale acestor cliente, vei reuși să creezi un look care să se potrivească perfect cu ochelarii purtați. Ține cont de recomandările noastre, alege extensiile de gene și accesoriile calitative Barhat și creează look-uri pe care clientele tale le vor iubi!