1. Inainte de a aplica extensiile de gene indepartam daca e cazul extensiile crescute prea mult si curatam bine reziduurile de adeziv ramase pe firele naturale. Zona din jurul ochilor trebuie sa fie curatata bine si uscata.

  2. Adezivul se agita OBLIGATORIU timp de minim 3 minute inainte de folosire.
  3. In cazul in care ati aplicat cateva extensii si clienta a lacrimat astfel incat a umezit genele, adezivul nu va mai rezista, atata timp cat a intrat in contact cu umezeala, nefiind uscat definitv.In acest caz cel mai bine indepartam genele si aplicam din nou sau anuntam clienta despre eventuala problema care ar afecta rezistenta extensiilor de gene.

  4. Cu cat e mai mare cantitatea de adeziv pe fiecare geana cu atat rezistenta este mai mica pentru ca bula din interiorul picaturii ramane umeda mai mult timp si polimerizarea se face mai greu.

  5. Pentru a dizolva adezivul de pe extensiile de gene folosim un remover gel sau crema si asteptam sa actioneze cateva minute pana cand extensiile de gene se indeparteaza usor fara sa tragem de ele.Alte solutii pentru indepartare cum ar fi uleiul cosmetic sau de orice fel si cremele cosmetice nu sunt eficiente pentru a indeparta adezivul pentru extensii de gene.