Liftingul sau laminarea genelor: un cuvant nou în lashmaking

 

Pentru a avea genele frumoase si lungi, nu trebuie neaparat sa recurgem la procedura de extensii de gene. Genele proprii, naturale, pot fi, de asemenea, uimitor de atractive – este sufficient sa apelam la tehnologia de lifting (laminare).

Aceasta ultima tehnica va permite sa ingrosati, sa ridicati fiecare geana si sa-i oferiți o curbare mai rafinata, estetica și de asemenea,sa le dati o culoare mai saturata si mai vibranta. Toate acestea vor conferi privirii o expresivitate mai mare, vor ajuta la crearea efectului ochilor larg deschisi. Si, ceea ce este minunat, este faptul ca nu trebuie sa vopsiti genele zilnic sau sa respectați îngrijiri speciale, ca in cazul extensiilor. 

Nu demult, în vocabularul lashmakerilor, a aparut termenul de „lifting a genelor”. Desigur, aceasta procedură nu are nicio legătura cu liftingul pielii (de care am mai auzit) si nu necesita interventie chirurgicala!.Dimpotriva - aceasta este o metoda rapida, nedureroasa și sigura de imbunatatire a aspetului propriilor gene si a sanatatii lor.

 

Ce presupune aceasta procedura?

 

Laminarea sau liftingul genelor este o procedura simpla care nu necesita mult timp. Aproximativ în 20-30 de minute puteți obține un efect foarte vizibil si expresiv. Pentru aceasta stilistul separa cu atentie genele superioare de cele inferioare cu un bigudiu de silicon, curata genele si pielea pleoapelor de sebum si reziduuri de machiaj. Apoi urmeaza pasii corespunzatori acestei procedure, formând ondularea dorita. Rezultatul laminarii se pastreaza timp de 8-12 saptamani, timp in care genele se regenereaza complet.

Beneficiile laminarii genelor:

Spre deosebire de extensia obișnuită, laminarea este o procedura mult mai simpla și mai blânda. Printre avantajele sale unice, lashstilistii disting:

-Viteza de efectuare. În doar o jumatate de ora, genele vor deveni atractive, vor deveni mai lungi, mai voluminoase si mai sanatoase.

-Simplitate. O astfel de procedura este mult mai ușor de executat decat extensia, iar rezultatul este foarte impresionant.

-Aspect natural/estetic. După laminare, genele își pastrează naturalețea, ceea ce corespunde tendințelor noi de moda.

-Rentabilitate. Aceasta procedura este mult mai rentabila, raportand timpul de executie versus castig.

-Durabilitate. Timp de două luni de la laminare, genele vor ramane curbate și lungi.

-Nu este nevoie sa folosiți rimel zilnic.

 

Contraindicații pentru laminarea genelor: 

                           

Din pacate, chiar și această procedura relativ simpla are propriile contraindicații. Nu este recomandat sa fie efectuată în timpul sarcinii și alaptarii, precum și în perioada postoperatorie, dupa blefaroplastie și orice alte intervenții chirurgicale ce tin de zona ochilor. Se recomanda sa amanați laminarea genelor, dacă exista orice alte probleme sau boli de ochi. Componentii utilizati in solutiile pentru laminare pot provoca alergii la unele persoane, de aceea produsul trebuie testat mai intai pe piele (se aplica un pic de solutie in spatele urechii si asteptam un minut sa vedem daca exista vreo reactie nedorita) 


INSTRUCTIUNI DE LAMINARE CU PRODUSELE SHINEE

imagine

 

1.Se demachiaza clienta cu solutii care nu contin crema sau ulei.

2.Se degreseaza genele.

PROCEDURA PAS CU PAS

 

a) Aplicam pe pleoapele inferioare banda medicala/plasturii cu gel, astfel izolam genele de jos.

b) La baza bigudiurilor aplicam cu pensula putin adeziv pentru laminare, din recipientul transparent cu pensula si le lipim la baza genelor fara a lasa spatiu intre pleoapa si radacini.

c) Aceeasi solutie o aplicam pe toata lungimea bigudiului, cu Y brush fixam genele pe silicon si le aranjam astfel incat sa nu fie lipite intre ele.

d) Cu un aplicator sau microbrush se aplica lotiunea nr.1 pe toata lungimea genelor si se tine 10-15 minute aproximativ.Curatam solutia inainte de a trece la urmatorul pas, cu un aplicator curat.

e) Se aplica lotiunea nr.2 aproximativ 10-15 minute. Iarasi curatam.

f) Se aplica vopseaua (pentru cine doreste sa le vopseasca) si se lasa sa actioneze 5 minute. Indepartam.

g) Aplicam uleiul pentru gene, adica solutia nr.3, 6-10 minute si il curatam cu o solutie degresanta sau cu un demachiant pe baza de apa.

h) Scoatem usor bigudiurile si plasturii/banda.

i) Clatim ochii cu apa calduta.