Află din articolul nostru tot ce ai nevoie să știi despre laminarea genelor: de la cât durează la beneficiile pe care le oferă și sfaturi pentru îngrijirea genelor laminate. De asemenea, îți expunem pașii pe care un lashartist îi urmează pentru a ajunge la rezultatul dorit, cât și care sunt situațiile în care nu este recomandat să apelezi la acest procedeu.
Laminarea genelor: Sfaturi și instrucțiuni
Ce este mai exact laminarea genelor?
Liftingul sau laminarea genelor: un cuvânt nou în lashmaking
Ce presupune această procedură?
Cui se adresează această procedură?
Care sunt beneficiile laminării genelor
Contraindicații pentru laminarea genelor
Instrucțiuni de laminare cu produsele Shinee
Procedura pas cu pas
Cum se întrețin genele după laminare?
Ce este mai exact laminarea genelor?
Pentru a avea genele frumoase și lungi, nu trebuie neapărat să recurgi la procedura de extensii de gene. Genele proprii, naturale, pot fi, de asemenea, uimitor de atractive - este suficient să apelezi la tehnologia de lifting (laminare).
Această ultimă tehnică îți permite să îngroși, să ridici fiecare geană și să-i oferi o curbare mai rafinată, estetică și de asemenea, să le dai o culoare mai naturală și mai vibrantă. Toate acestea vor conferi privirii o expresivitate mai mare și vor ajuta la crearea efectului ochilor larg deschiși. Și, ceea ce este minunat, este faptul că nu trebuie să vopsești genele zilnic sau să respecți îngrijiri speciale, precum în cazul extensiilor.
Liftingul sau laminarea genelor: un cuvânt nou în lashmaking
Nu demult, în vocabularul lashmakerilor, a apărut termenul de „lifting al genelor”. Desigur, această procedură nu are nicio legătura cu liftingul pielii (de care am mai auzit) și nu necesită intervenție chirurgicală! Dimpotrivă - această este o metodă rapidă, nedureroasă și sigură de îmbunătățire a aspectului propriilor gene și a sănătății lor.
Imaginea poate fi descărcată de aici.
Ce presupune această procedură?
Laminarea sau liftingul genelor este o procedură simplă care nu necesită mult timp. Aproximativ în 20-30 de minute poți obține un efect foarte vizibil și expresiv. Pentru aceasta, stilistul separă cu atenție genele superioare de cele inferioare cu un bigudiu de silicon, curăță genele și pielea pleoapelor de sebum și reziduuri de machiaj. Apoi urmează pașii corespunzători acestei proceduri, formând ondularea dorită. Rezultatul laminarii se păstrează timp de 8-12 săptămâni, timp în care genele se regenerează complet.
Cui se adresează această procedură?
Procedura de laminare a genelor se adresează în principal femeilor care au genele lungi și deschise la culoare sau care par "căzute". De asemenea, persoanele care suferă de alergii la mascara sau nu folosesc acest produs cu regularitate se vor bucura de efectul natural pe care laminarea o oferă genelor.
Totodată, acest procedeu este extrem de benefic și pentru regenerarea genelor naturale, în cazul celor care au decis să facă o pauză de la extensiile fir cu fir sau nu își doresc deloc să apeleze la astfel de servicii.
Nu în ultimul rând, laminarea genelor este potrivită și pentru bărbații care au genele prea lungi, în special în cazul celor care poartă ochelari sau pentru bărbații cărora genele le îngreunează privirea deoarece cresc în jos.
Care sunt beneficiile laminării genelor
Spre deosebire de extensia obișnuită, laminarea este o procedură mult mai simplă și mai blândă. Printre avantajele sale unice, lashstiliștii disting:
-
Viteză de efectuare. În doar o jumătate de oră, genele vor deveni atractive, vor deveni mai lungi, mai voluminoase și mai sănătoase.
-
Simplitate. O astfel de procedură este mult mai ușor de executat decât extensia, iar rezultatul este foarte impresionant.
-
Aspect natural/estetic. După laminare, genele își păstrează naturalețea, ceea ce corespunde tendințelor noi de modă.
-
Rentabilitate. Această procedură este mult mai rentabilă, raportând timpul de execuție versus câștig.
-
Durabilitate. Timp de două luni după laminare, genele vor rămâne curbate și lungi.
-
Nu este nevoie să folosești rimel zilnic.
Imaginea poate fi descărcată de aici.
Contraindicații pentru laminarea genelor
Din păcate, chiar și această procedură relativ simplă are propriile contraindicații.
-
Nu este recomandat să fie efectuată în timpul sarcinii și alăptării, precum și în perioada postoperatorie, după blefaroplastie și orice alte intervenții chirurgicale ce țin de zona ochilor. Îți recomandăm să amâni laminarea genelor dacă există orice alte probleme sau boli de ochi.
-
Componenții utilizați în soluțiile pentru laminare pot provoca alergii la unele persoane, de aceea produsul trebuie testat mai întâi pe piele. Pentru a face acest lucru se aplică o cantitate redusă de soluție în spatele urechii și se așteaptă aproximativ un minut pentru a putea observa dacă există vreo reacție nedorită.
Instrucțiuni de laminare cu produsele Barhat
Pentru lashartiștii la început de drum, dar și pentru clientele curioase, procedeul de laminare a genelor este descris mai jos pas cu pas. Îți recomandăm produsele marca Shinee disponibile pe site-ul nostru datorită proprietăților antialergice de care beneficiază și a durabilității în timp în urma aplicării. Pachetul conține și un plic Nourish, care ajută la hidratarea și regenerarea genelor naturale.
Procedura pas cu pas
-
Se demachiază clienta cu soluții care nu conțin cremă sau ulei.
-
Se degresează genele.
-
Aplicăm pe pleoapele inferioare bandă medicală/plasturii cu gel, astfel izolăm genele de jos.
-
La baza bigudiurilor aplicăm cu pensula puțin adeziv pentru laminare, din recipientul transparent cu pensula și le lipim la baza genelor fără a lasă spațiu între pleoapă și rădăcini.
-
Aceeași soluție o aplicăm pe toată lungimea bigudiului, cu Y brush fixăm genele pe silicon și le aranjăm astfel încât să nu fie lipite între ele.
-
Cu un aplicator sau microbrush se aplică loțiunea nr.1 pe toată lungimea genelor și se ține 10-15 minute aproximativ. Curățăm soluția înainte de a trece la următorul pas, cu un aplicator curat.
-
Se aplică loțiunea nr.2 aproximativ 10-15 minute. Iarăși curățăm.
-
Se aplică vopseaua (pentru cine dorește să le vopsească) și se lasă să acționeze 5 minute. Îndepărtăm.
-
Aplicăm uleiul pentru gene, adică soluția nr.3, 6-10 minute și îl curățăm cu o soluție degresantă sau cu un demachiant pe bază de apă.
-
Scoatem ușor bigudiurile și plasturii/bandă.
-
Clătim ochii cu apă călduță.
Cum se întrețin genele după laminare?
Îngrijirea genelor laminate presupune aceiași pași precum în cazul extensiilor de gene.
Este important să îți ferești genele de umiditate și să nu utilizezi mascara cel puțin o zi în urma procedeului. De asemenea, nu uita să demachiezi zona ochilor pentru a înlătura bacteriile și praful care se pot depune de-a lungul zilei. Pentru a face acest lucru în mod corespunzător, utilizează produse speciale pentru ochi sensibili și care nu conțin ulei.
Ține cont de recomandările noastre și alege în funcție de nevoile tale. Te așteptăm pe site-ul nostru cu produse de calitate pentru tot ceea ce înseamnă îngrijirea și înfrumusețarea genelor naturale!
Comentarii articol