Genele lungi, dese și curbate au fost dintotdeauna o dorință a multor pasionate de beauty iar extensiile sunt cea mai eficientă modalitate de a accentua frumusețea naturală. Însă, pentru a reuși să oferi servicii de cea mai înaltă calitate și pentru a satisface preferințele diverse ale clientelor, este important să alegi extensiile de gene potrivite pentru salonul tău. Noi ți-am pregătit un ghid complet care să te ajute în procesul de selecție și să-ți dezvăluie cele mai bune practici pentru ca salonul tău să devină un loc de referință în industria înfrumusețării. Iată ce trebuie să faci!

Prioritizează calitatea

 

Dacă ai un salon și vrei să alegi extensiile de gene potrivite pentru serviciile pe care le oferi clientelor tale, este important să ai în vedere câteva lucruri. Primul și cel mai important aspect pe care trebuie să-l prioritizezi este calitatea. Gândește-te la extensiile de gene ca la o investiție în imaginea și satisfacția clientelor tale și nu face compromisuri atunci când vine vorba de calitate.

Caută furnizori sau distribuitori de încredere, care au o reputație solidă în industrie și care sunt cunoscuți pentru produsele de înaltă calitate pe care le oferă. Poți să începi prin a consulta recenzii și feedback de la alți profesioniști din domeniu, care îți pot oferi o perspectivă mai clară asupra calității produselor.

De asemenea, cercetează producătorii care stau în spatele brandului. Dacă ești curioasă despre originea genelor sau acreditările și certificările anumitor produse, alege să discuți cu un reprezentant al brandului. Toate aceste detalii pot fi dovezi ale respectării standardelor de calitate și de siguranță. La Barhat vei găsi întotdeauna o selecție bogată de produse calitative, perfecte pentru nevoi de înfrumusețare diverse!

Achiziționează extensii de diferite dimensiuni, curburi și volume

Un salon de gene profesionist ar trebui să ofere varietate pentru a satisface preferințele diverse ale clientelor. Alegerea unor extensii de gene de diferite dimensiuni, curburi și volume este esențială pentru a oferi look-uri variate. Include în colecția ta atât extensii de gene scurte și naturale, cât și variante lungi și dramatice, astfel încât clientele să poată alege modelul perfect pentru lookurile pe care vor să le obțină.

De asemenea, trebuie să ai în vedere și curbura genelor pentru extensii. Acestea sunt disponibile în diferite variante, cum ar fi B, C, D, oferind un aspect ce poate varia de la suplu și subtil la dramatic. Volumul genelor pentru extensii poate varia, de asemenea, de la cele delicate, precum 1D sau 2D, până la extensii de gene 5D sau variante și mai dense și bogate. Prin oferirea unor opțiuni variate de curbură și volum, vei putea crea lookuri personalizate pentru persoanele care îți trec pragul.

Include și culori vibrante în colecția ta

 

Pentru doamnele și domnișoarele care vor să iasă în evidență sau să experimenteze ceva nou, trebuie să ai în colecția ta de gene și extensii colorate. Disponibile în nuanțe variate, de la roz până la galben neon și verde, extensiile colorate pot adăuga un plus de originalitate oricărui look. Acestea vor satisface diverse preferințe și pot fi utilizate pentru a crea diferite stiluri și teme potrivite pentru ocazii sau evenimente speciale.

Fie că folosești pensete pentru gene pentru a le aplica de-a lungul întregii pleoape sau doar într-o anumită zonă a ochilor, este important să ai întotdeauna la dispoziție nuanțe diverse pe care clientele le vor iubi!

Fii atentă la materiale și la caracteristicile extensiilor

Atunci când alegi extensiile de gene potrivite, fii atentă la materialele din care ele sunt realizate, precum și la caracteristicile acestora. Spre exemplu, extensiile de gene realizate din materiale coreene de calitate premium sunt ușoare la atingere, asigură un confort sporit în timpul purtării și reduc riscul dezvoltării unor reacții alergice. În plus, unele extensii de gene vin cu caracteristici speciale, cum ar fi o rezistență crescută la apă sau o durabilitate sporită. Este important să iei în considerare cerințele clienților și să le oferi caracteristicile de care au nevoie.

Testează produsele

Înainte de a adăuga orice produs la colecția ta de extensii de gene, asigură-te că le testezi pentru a evalua calitatea și pentru a primi feedback. Poți să organizezi sesiuni de teste cu un număr limitat de cliente pentru a analiza confortul, rezistența și aspectul buchețelelor de gene. Acest pas este crucial pentru a te asigura că oferi doar produse de înaltă calitate. Stabilește o etapă preliminară de testare înainte să folosești produsele în mod permanent în cadrul serviciilor pe care le oferi.

Alegerea celor mai potrivite gene pentru extensii într-un salon necesită atenție la detalii, prioritizarea calității și o gamă variată de opțiuni pentru clienți. Cu o selecție de extensii de gene cât mai diversificată, vei putea satisface nevoile și preferințe diverse și, totodată, vei reuși să oferi servicii de încredere în industria extensiilor de gene!