Extensii de gene Nagaraku

Extensiile de gene Nagaraku au obtinut deja o notorietate destul de mare in randul lashartistilor. Tot mai multi tehnicieni aleg acest brand, datoritata raportului calitate pret excelent, am putea spune chiar cel mai bun. Nagaraku este fabricat in China si cu toate ca multa lume fuge cand aude de produse fabricate in aceasta tara, ei ne-au demonstrat ca pot produce si materiale de calitate. Daca nu stiati, 80% din produsele de pe tot globul se produc in China , chiar si cele mai mari branduri de renume au punctul de productie acolo.

Extensiile de gene Nagaraku se deosebesc prin calitatea fibrei de matase, de un negru foarte intens. Un alt aspect care nu poate fi trecut cu vederea este faptul ca se dezlipesc foarte usor de pe banda, astfel permitand sa faceti evantaie extrem de usor, chiar si daca sunteti incepator.

Am decis sa importam brandul Nagaraku datorita miilor de recenzii de pe tot globul, pe care le-am tot citit despre aceste extensii de gene si chiar multe cliente ne intrebau daca cumva le vom avea in magazinul nostru.

Daca sunt originale?

Da, sunt 100% originale! Avem doar produse originale in portofoliu si nu ne permitem sa ne inselam clientii niciodata! Asa cum D-voastra ca si tehnician faceti totul ca sa revina clienta si data viitoare si sa fie multumita, asa si noi, ne straduim sa oferim cat putem de mult.

De ce au pretul atat de mic?

Distribuitorii sunt diferiti. Unii prefera sa vanda putin la preturi mai mari, iar altii prefera sa vanda mai mult cu adaos mai mic. Unii se ghideaza pe clientii care spun: “E mai scump, deci e mai bun”. Noi ne ghidam pe cei care stiu ca o calitate buna poate avea si un pret decent.

 

Deci, dragi clienti daca doriti sa incercati extensiile de gene Nagaraku, sunteti la un click  distanta.