Ochii sunt o trăsătură definitorie a feței, iar extensiile de gene potrivite îi pot pune în valoare într-un mod spectaculos. Dacă vrei să le oferi clientelor tale experiențe reușite, trebuie să te informezi cu privire la calitatea si durabilitatea extensiilor fir cu fir pe care le folosești. Materialul din care acestea sunt construite are o influență majoră asupra rezultatelor pe care le vei obține. Pentru că știm cât de important este acest aspect, extensiile Barhat sunt fabricate din fibre de calitate înaltă, cu proprietăți speciale. Descoperă mai multe detalii în cele ce urmează!

Folosim materiale premium de origine coreeană

 

La Barhat punem preț pe calitate, de aceea îți oferim extensii de gene fir cu fir realizate cu meticulozitate din fibre PBT coreene. PBT-ul, sau polibutilen tereftalat, este un polimer, adică un material sintetic flexibil și ușor de modelat, ce oferă o rezistență sporită. În comparație cu alte materiale utilizate în industria extensiilor de gene, aceste fibre coreene oferă un aspect natural, care se integrează perfect printre genele clientelor tale.

Considerate unul dintre cele mai bune materiale, fibrele PBT sunt mult mai rezistente la căldură și umiditate. Așadar, extensiile Barhat pot fi purtate fără grijă în timpul verii sau în locații cu un climat umed. In portofoliul nostru vei găsi atât variante clasice, cât și extensii de gene colorate, astfel încât să asiguri același nivel de calitate, indiferent de look-ul pe care vrei să-l obții.

Ce avantaje îți oferă extensiile de gene Barhat?

Pe lângă calitatea înaltă, extensiile de gene Barhat oferă numeroase avantaje comparativ cu alte variante. Iată câteva dintre acestea:

  • Fibrele de greutate redusă fac ca extensiile noastre de gene să fie ușoare și confortabile pe toată durata purtării;
  • Extensiile sunt ușor de manevrat și aplicat cu o pensetă profesională și nu necesită folosirea unor tehnici speciale;
  • Materialul delicat la atingere și antialergenic este bine tolerat, chiar și de către persoanele cu o piele sensibilă;
  • Tehnologia avansată de fabricație și designul special își păstrează curbura în diverse condiții și nu se îndoaie;
  • Modelele noastre au o cantitate dublă de fire pe bandă, față de alte branduri, ceea ce poate reduce semnificativ timpul de aplicare;
  • Piciorușul format corect și firele lipite perfect la bază asigură o aplicare și o întreținere ușoară dar și un volum bogat, atunci când se dorește acest lucru;
  • Aspectul este unul realist, ideal dacă vrei să creezi lookuri naturale sau un efect de lifting;
  • Culorile sunt intens pigmentate, pentru un efect remarcabil;
  • Gama de lux Barhat este lucrată manual de profesioniști în domeniu.

Înainte de a începe procesul de aplicare a extensiilor de gene, discută în detaliu cu clientele tale despre calitatea și caracteristicile produselor pe care le folosești. Astfel, persoanele care apelează la serviciile tale vor ști la ce rezultate să se aștepte. Nu uita să le oferi și câteva sfaturi de întreținere pentru ca rezultatele să se mențină cât mai bine până la următoarea vizită!

Ai la dispoziție o gamă largă de opțiuni

 

În magazinul nostru online, ai întotdeauna o paletă largă de opțiuni, astfel încât să te poți adapta cu ușurință la nevoile și preferințele clientelor tale. Marca noastră proprie îți pune la dispoziție extensii de gene profesionale de diverse lungimi, de la cele de 4-6 milimetri până la variante de 15-18 milimetri. În plus, poți alege și dintre multiple curburi, de la L și M până la C sau D, în casete simple sau de tip mix.

Pe lângă produsele proprii, din magazinul nostru online poți comanda și variante de la alți producători cu renume în industrie, spre exemplu extensiile de gene Nagaraku, de asemenea binecunoscute pentru calitatea pe care o asigură.

Ca lash artist profesionist, cu siguranță îți dorești să oferi look-uri personalizate, care evidențiază cât mai bine trăsăturile clientelor tale. Pentru aceasta, de cele mai multe ori este nevoie să combini diferite tipuri de extensii. Îmbinând diverse grosimi, lungimi și curburi, poți crea un efect de volum și definire al genelor ce le permite clientelor să-și exprime individualitatea și să obțină un look personalizat. 

Asigură-te că ai la îndemână extensiile fir cu fir clasice, pe care le utilizezi cel mai des, dar nu uita și de cele cu efecte speciale, cum sunt variantele color sau cele decorate cu pietre, sclipici sau alte elemente distinctive. Astfel, vei fi întotdeauna pregătită să creezi look-uri personalizate, ce asigură satisfacția deplină a clientelor tale.

Acum că ai descoperit mai multe despre materialul din care sunt fabricate extensiile de gene Barhat, dar și beneficiile unice pe care aceste accesorii ți le pot oferi, te invităm să încerci și tu produsele noastre și să descoperi rezultatele spectaculoase pe care le poți obține!