Extensiile de gene sunt o modalitate populară de a obține gene lungi și dese, fără a mai folosi mascara zilnic. Totuși, aplicarea corectă a acestora necesită atenție la detalii și utilizarea adecvată a anumitor materiale și accesorii, printre care se numără și patch-urile pentru protecția ochilor. Descoperă mai multe despre acestea și află cum le poți aplica în mod corect în cele ce urmează!

Ce sunt patch-urile pentru extensii de gene și de ce se folosesc?

Patch-urile folosite în timpul procesului de aplicare a extensiilor de gene sunt mici bucăți de material, de obicei cu o formă rotunjită sau de semicerc, ce se aplică în zona de sub ochi. Rolul lor principal este de a proteja pielea sensibilă din jurul ochilor și de a izola genele inferioare în timp ce tehnicianul aplică extensiile la baza genelor superioare.

De ce sunt aceste patch-uri atât de importante?

Imaginea poate fi descărcată de aici (acest text nu se publică)

Patch-urile se numără printre cele mai populare accesorii pentru extensiile de gene și îndeplinesc mai multe funcții importante, printre care:

  • Protejează pielea și genele inferioare - adezivul folosit pentru fixarea extensiilor de gene este puternic, iar contactul direct cu pielea delicată de sub ochi sau cu genele inferioare poate provoca iritații sau leziuni. Patch-urile creează o barieră de protecție eficientă, prevenind astfel orice disconfort sau incident neplăcut;
  • Asigură un mediu de lucru curat - prin faptul că pot capta adezivul de gene ce s-ar putea scurge accidental sub ochi, patch-urile ajută la menținerea unui mediu de lucru igienic și curat în timpul procedurii. Astfel, tehnicianul evită contaminarea și poate obține rezultatul dorit;
  • Oferă un suport stabil - aplicarea extensiilor de gene necesită precizie și concentrare. Patch-urile ajută la menținerea genelor inferioare într-o poziție stabilă, facilitând astfel munca tehnicianului;
  • Creează un spațiu de lucru confortabil - patch-urile pot fi fabricate din materiale plăcute la atingere, cum ar fi hidrogelul sau siliconul, ce oferă o experiență confortabilă pentru client în timpul procedurii. De asemenea, aceste materiale pot contribui la hidratarea pielii și la prevenirea oricărei senzații neplăcute în timpul procedurii.

Cum alegi patch-urile potrivite?

Pentru un proces de lucru cât mai eficient și rezultate de calitate, este importantă utilizarea patch-urilor potrivite. Ca specialist în aplicarea extensiilor de gene, trebuie să ții cont de câteva aspecte pentru a alege varianta potrivită:

  • Nevoile clientei - primul pas în alegerea patch-urilor potrivite este înțelegerea nevoilor individuale. Fiecare persoană are un tip de piele diferit și o anumită sensibilitate, deci va trebui să alegi un produs care corespunde acestor cerințe. De exemplu, persoanele cu piele sensibilă vor avea nevoie de patch-uri hipoalergenice, iar cele cu anumite forme ale ochilor pot necesita patch-uri premium V-Shape;

 

  • Calitatea produsului - patch-urile de calitate superioară vor fi mai eficiente și vor oferi rezultate mai bune. Este recomandat să alegi patch-uri de la branduri cu o reputație bună, precum Barhat, și să verifici recenziile produsului înainte de a face o achiziție. Informează-te cât mai bine despre ingredientele utilizate și procesul de fabricație al patch-urilor înainte de a lua o decizie;
  • Confortul pe durata utilizării - patch-urile trebuie să poată fi purtate cu ușurință și să nu provoace iritații sau disconfort. Alege modele care se potrivesc bine pe conturul ochilor și care sunt ușor de fixat și de îndepărtat. Unele variante sunt concepute să fie ultra-subțiri și flexibile, pentru a se adapta perfect formei ochilor și a oferi un confort sporit;
  • Raportul calitate-preț - costul patch-urilor poate varia în funcție de calitate, brand sau model. Încearcă să alegi produse care oferă un bun raport calitate-preț. Ia în considerare durabilitatea, eficiența, rezistența la alunecare și posibilitatea de reutilizare, astfel încât să iei o decizie informată.

Cum se aplică patch-urile în mod corect?

 

Pentru ca patch-urile să poată oferi toate aceste beneficii, iar persoana care apelează la acest serviciu de înfrumusețarea să se simtă confortabil pe durata procedurii, este important ca aplicarea să se realizeze în mod corect.

Așadar, indiferent de tehnicile pentru aplicarea extensiilor de gene pentru care optezi, înainte de a aplica patch-urile, curăță și să usucă bine zona ochilor. Astfel, materialul va adera corespunzător și va rămâne fixat pe parcursul procedurii. Este recomandat să utilizezi o soluție de curățare delicată pentru a îndepărta orice urmă de machiaj, ulei sau alte impurități de pe piele. Apoi, tapotează pielea ușor cu un prosop de hârtie și lăs-o să se usuce complet.

Alege patch-urile potrivite ținând cont de forma și dimensiunea ochilor clientei. Există diferite dimensiuni și forme disponibile pe piață, astfel încât să poți alege cea mai potrivită opțiune pentru fiecare persoană în parte. Apoi, desprinde patch-ul și folosește o pensetă sau degetele curate pentru a-l aplica în zona de sub ochi. Asigură-te că materialul acoperă complet genele inferioare, dar că nu este fixat prea aproape de linia genelor pentru a evita orice disconfort.

Verifică dacă patch-urile sunt așezate corect și nu creează pliuri sau spații. Dacă este necesar, ajustează-le pentru a se potrivi conturului ochiului. Pe măsură ce lucrezi cu extensiile de gene, fii atentă la eventualele alunecări sau mișcări ale materialului. Patch-urile ar trebui să rămână fixate într-o poziție stabilă și să nu se deplaseze pe piele. Dacă este necesar, poți interveni pentru a o remedia o astfel de problemă.

După ce ai finalizat aplicarea extensiilor de gene, îndepărtarea patch-urilor trebuie să fie făcută cu grijă și în mod corespunzător, pentru a evita orice potențial disconfort sau iritare. Desprinde-le ușor fără a trage prea tare de ele. Este important să folosești mișcări blânde în această etapă, pentru a nu afecta pielea sensibilă din jurul ochilor.

Fii atentă la detalii atunci când aplici patch-urile și extensiile de gene pentru a obține cele mai bune rezultate. Clientele tale vor aprecia atât genele frumoase pe care le oferi, cât și confortul și siguranța resimțite în timpul procedurii. Prin urmare, asigură-te că folosești patch-uri de înaltă calitate și că urmezi cu atenție pașii recomandați pentru o aplicare corectă!