Dacă te întrebi cum să-ți menții extensiile de gene în stare perfectă în timpul vacanțelor și călătoriilor, află că e foarte simplu să arăți în permanență bine, dacă vei respectă câtva indicații simple.

Extensiile de gene rezistă mai bine în vacanță, dacă sunt bine pregătite înainte 

Îngrijirea corespunzătoare a extensiilor de gene înainte de vacanță este esențială pentru a le menține în stare bună. Primul pas este curățarea corectă a extensiilor, un procedeu care nu trebuie neglijat. Se recomandă utilizarea unui demachiant special pentru extensiile de gene, care poate îndepărta eficient machiajul, sebumul și celulele moarte care se pot acumula la baza genelor. 

Din fericire, pe piață găsești numeroase astfel de produse care te pot ajuta să ai extensii de gene fir cu fir curate și rezistente, dar și un ten fără sebum sau alte impurități.

După curățare, este important să te asiguri că extensiile de gene sunt în stare bună. Înainte de a pleca în vacanță, este recomandabil să mergi la un specialist pentru a verifica starea extensiilor și, eventual, pentru a realiza întreținerea lor. Acesta poate identifica și rezolva orice problemă potențială, precum genele căzute sau răsucite, și poate ajusta lungimea sau densitatea extensiilor, în funcție de activitățile pe care le planifici în timpul vacanței.

Un alt aspect important de luat în considerare este evitarea contactului cu apa și căldura în exces, în primele 24-48 de ore de la aplicarea extensiilor.

 

Ca să-ți reziste bine extensiile de gene în vacanță, folosește un adeziv rezistent

Ca  să-ți menții extensiile de gene în stare perfectă în timpul vacanțelor și călătoriilor, este important  ții cont de tipul de vacanță pe care urmează  o ai.  Contează foarte mult dacă destinația de vacanță e una însorită, cu multă căldură sau, din contră, dacă este vorba despre o stațiune montană. Ideal ar fi ca stilistul tău să folosească un adeziv rezistent la umiditate, dacă pleci la mare și urmează să te expui mult timp la soare, apă sărată și temperaturi ridicate. 

Dacă ai în plan o vacanță activă, cum ar fi o drumeție montană, unde vei face multă mișcare, ar fi indicat  alegi extensii gene fir cu fir care nu se desprind ușor. Prin urmare, un adeziv foarte puternic ar putea fi o idee bună.

Preferabil ar fi, atât în vacantele la munte, cât și în cele la mare, să alegi un volum mai redus al genelor, pentru a nu pune prea mare presiune pe firul tău de păr natural. Poți vedea aici Care este diferența între extensiile de gene: 1D, 2D Și 3D?

 

Îngrijirea în timpul vacantelor e esențială pentru rezistența genelor false

Odată ce ai ajuns în destinația de vacanță, e important să respecți rutina de îngrijire a genelor, să folosești cele mai bune produse pentru curățarea extensiilor.

Rutina de îngrijire pe care o efectuai acasă ar fi bine să fie respectată și acum, fără abatere. Poate te vei simți obosită și vei considera că nu se întâmplă nimic dacă nu le cureți o zi sau două, însă fiecare rutină de îngrijire omisă va duce mai repede la deteriorarea aspectului genelor tale. În general, stiliștii de gene pot recomanda curățarea lor cu soluție specială și apă la temperatura corpului sau mai rece, o dată sau de două ori pe zi. Evident, îți cureți genele de două ori pe zi dacă este necesar, adică în cazul în care ai depus mult efort, ai transpirat sau ai purtat machiaj.

Ca să te asiguri că ai la îndemână tot ce-ți trebuie, ai nevoie de kituri de extensii de gene, care sunt foarte ușor de pus în bagaj, indiferent de destinația de vacanță pe care o alegi.

Dacă nu ai avut grijă de genele tale în vacanță și ai o problemă, evită să le dai singură jos. Vorbește cu stilistul tău și respectă indicațiile lui. Vezi aici cu ce se dau jos genele fir cu fir.

Evită să faci baie în apa sărată a mării și nu sta prea mult timp la plajă!

Unul dintre cele mai importante aspecte este evitarea contactului direct cu apa, în special apa de mare sau de piscină.  Stiliștii spun că sarea și clorul pot afecta adezivul utilizat pentru aplicarea extensiilor de gene, ceea ce poate duce la căderea acestora. 

Și timpul pe care-l petreci la plajă are o influență asupra rezistenței genelor tale în vacanță. Lumina puternică, razele UV și căldura excesivă vor dăuna adezivului, la fel ca apa sărată și clorul din piscină. E indicat să limitezi timpul pe care-l petreci la plajă și ideal ar fi să nu te expui la soare între orele 13:00 și 16:00, deoarece atunci urcă cel mai mult temperatura în termometru, iar căldura nu este deloc prietenă cu genele tale false.

Pentru a evita efectele negative ale razelor solare puternice asupra extensiilor de gene, se recomandă purtarea ochelarilor de soare pe tot parcursul zilei. Încearcă să găsești un echilibru în vacanță, pentru a te simți bine, dar și pentru a arăta spectaculos, cu gene false impecabile!

Interesează-te de la stilistul tău de ce se ajunge la căderea genelor: cauze și remedii.

 

Nu folosi produse uleioase pe față!

Dacă ajungi la mare, e foarte tentant să folosești uleiuri pentru bronzare rapidă chiar și pe față. E indicat să fii atentă cu absolut orice produs nou pe care-l folosești pe tenul tău, deoarece el poate să dăuneze adezivului pentru aplicarea extensiilor de gene.

Substanțele uleioase favorizează desprinderea mai rapidă a genelor. Prin urmare, dacă le aplici pe față, în căldură, ai toate șansele să intre în contact cu genele false și să genereze căderea lor. Citește cu atenție indicațiile de pe ambalajele produselor cosmetice pe care le folosești în vacanță și, dacă ai nelămuriri, consultă-te cu stilistul tău înainte de a lua o decizie.

Fii pregătită pentru următoarea vacanță

După ce zilele de relaxare vor trece și te vei întoarce acasă cu genele în stare perfectă, dacă vei respecta toate indicațiile sugerate de stiliști, e indicat să te programezi pentru o nouă ședință de întreținere.

Chiar dacă genele tale arată impecabil după vacanță, e nevoie ca un expert să vadă care este starea genelor tale naturale, mai ales dacă ai optat pentru un volum mai mare.

Astfel, viitoarea ta vacanță te va găsi pregătită din nou de relaxare alături de familie și prieteni. Întreținerea periodică a genelor te ajută să îți menții sănătatea genelor tale naturale și să arăți bine în orice moment al zilei, al lunii sau al anului. Prin urmare, dacă vei fi surprinsă cu un bilet de avion pentru un city break, vei fi în orice moment gata de plecare, iar fotografiile din vacanță vor ieși spectaculos, fiindcă vei radia!

Iată cât de simplu e să-ți menții extensiile de gene în stare perfectă în timpul vacanțelor și călătoriilor, să ai un aspect fizic plăcut și aranjat, indiferent de locul în care ai decis să te relaxezi, alături de prieteni sau familie.