Ai deja abilitățile tehnice necesare pentru a aplica extensii de gene lungi și curbate, care încadrează perfect privirea? Pentru ca cele care apelează la serviciile tale să fie pe deplin mulțumite de rezultatul final, este important să le oferi și o consiliere adecvată. Noi ne dorim să faci asta cât mai bine, de aceea, ți-am pregătit câteva sfaturi în rândurile ce urmează! Iată cum poți proceda!

Pune bazele unei relații bazate pe încredere și comunicare deschisă

Chiar dacă ești la început de drum sau ai deja experiență, câteva sfaturi pentru relația cu clientele din salonul tău îți vor fi, cu siguranță, de folos. Cel mai important aspect pe care trebuie să-l ai în vedere este să construiești o relație de calitate, ce are la bază o comunicare deschisă și multă încredere. Ai grijă ca zona în care lucrezi să ofere o atmosferă relaxantă și primitoare, în care cea care apelează la tine să se simtă confortabil și să-și poată exprima cu ușurință dorințele.

 

Începe ședința cu o conversație prietenoasă și deschisă pentru a descoperi ce își dorește doamna sau domnișoara de la viitorul său look. Întreab-o dacă preferă un aspect natural sau unul dramatic, dacă se pregătește de un eveniment special sau vrea, mai degrabă, un look de zi cu zi. 

Apoi, evaluează cu atenție genele naturale pentru a putea recomanda extensiile potrivite. Observă lungimea, grosimea și curbura acestora și stabilește dacă există zone care au nevoie de mai mult volum. Nu uita să iei în considerare și stilul de viață al clientei. Întreab-o dacă este o persoană activă și dacă are alergii sau sensibilități la anumite produse. Toate aceste informații te vor ajuta să faci o recomandare personalizată!

Prezintă-i mai multe opțiuni de extensii de gene

imagine

Odată ce ai stabilit care sunt preferințele clientei, poți începe să-i prezinți diverse opțiuni de extensii de gene. Pentru a-i oferi o imagine de ansamblu cât mai bună, discută despre diferite lungimi, grosimi, volume și culori. Puteți vorbi mai întâi despre extensiile de gene clasice, ce includ un singur fir care se aplică pe fiecare genă naturală. Detaliază-i că acestea sunt ideale pentru o privire naturală și aplicarea lor este, de regulă, rapidă. 

Discută și despre extensiile de gene cu diverse volume, ce includ mai multe fire unite într-un singur picioruș și aplicate pe fiecare geană naturală. Explică modul în care acestea oferă un aspect dramatic, dar menționează și că au și un timp de aplicare mai lung. Arată-i clientei diverse opțiuni, de la 2D la 5D, 7D și chiar mai mult. Spune-i și care sunt principalele tipuri de curburi, de la J și L, la C sau D și discută despre diferitele efecte pe care acestea le oferă. Nu uita să menționezi că poți aplica și extensii colorate pentru a crea un look vibrant!

Oferă sfaturi personalizate, în funcție de fizionomia fiecărei cliente

După ce ai trecut în revistă principalele opțiuni, la modul general, este timpul să oferi sfaturi personalizate. Discută despre rolul fizionomiei în aplicarea extensiilor de gene, apoi explică în detaliu ce soluții îi propui clientei. Începe prin a observa cu atenție forma feței, a ochilor și a genelor naturale. Discută despre cum o față ovală va arăta excelent cu majoritatea extensiilor, în timp ce un chip rotund poate fi echilibrat cu extensii mai lungi în colțul extern. În cazul în care clienta are ochi adânciți, explică-i cum îi poți evidenția privirea cu extensii voluminoase.

În funcție de aspectul preferat și de fizionomia sa, poți face diverse recomandări privind lungimea, curbura, culoarea sau densitatea extensiilor de gene. Important este să îi explici clientei de ce o anumită variantă este mai potrivită pentru ea, dar și ce presupune opțiunea recomandată în ceea ce privește îngrijirea sau costul. De asemenea, poate fi util să-i arăți clientei fotografii cu diverse tipuri de extensii de gene pentru a o ajuta să se inspire și să înțeleagă mai bine toate detaliile. Încurajeaz-o să pună întrebări, dacă are, și răspunde-i cu răbdare la fiecare nelămurire. După ce totul este clar, poți da startul procesului de aplicare.

La finalul ședinței, cere feedback și oferă sfaturi pentru îngrijirea extensiilor

După ce ai terminat de aplicat extensiile de gene, este important să ceri o părere sinceră din partea clientei. Întreab-o dacă se simte confortabil cu extensiile și dacă aspectul corespunde cu așteptările sale. Oferă-i posibilitatea de a corecta anumite detalii care nu o satisfac, astfel încât rezultatul să fie mulțumitor.

Nu uita să oferi sfaturi amănunțite pentru îngrijirea genelor false. Explică-i cum să curețe extensiile de gene în mod delicat, folosind produse speciale, fără uleiuri. Recomandă-i să evite frecarea ochilor și discută despre programarea ședințelor periodice de retușare pentru a menține un aspect impecabil. Astfel, vei demonstra grijă și profesionalism!

Dacă urmezi cu atenție sfaturile noastre, fiecare clientă se va simți ascultată și înțeleasă, iar tu vei putea oferi lookuri ce răspund cu adevărat nevoilor fiecărei persoane! Alege să-ți consiliezi clientele cu răbdare, folosește produse profesionale de la Barhat și bucură-te de rezultate excelente, de fiecare dată! Așa vei câștiga cliente fidele, care vor recomanda cu drag serviciile tale!