Fiecare client care decurge la procedura de extensii gene se asteapta la un rezultat uimitor. Dar asteptarile nu coincid intotdeauna, din pacate, cu realitatea.  Pentru ca extensia genelor sa aduca emotii pozitive, este important sa intelegem mecanismele de baza ale procedurii. Pur si simplu, trebuie sa faceti diferenta intre extensiile aplicate „corect” si „gresit” pentru a preveni problemele.

Deci,

Tehnologia de extensie poate fi traditionala (aplicarea smocurilor) si  japoneza (extensie pe fiecare fir de geana naturala).

Nu mai putin important este volumul genelor, care poate fi de mai multe tipuri:

1.    Volum incomplet - extensia colturilor sau a altor zone separate.

2.    Volum complet - umplerea intregii linii a genelor, cel mai frecvent tip de extensie.

3.    Volumul 2D – doua extensii pe un fir natural.

4.    Volumul 3D – trei extensii pe un fir natural.

5.    Volumul Hollywood – intre 4-20 de fire pe un singur fir natural.

Totodata conteaza si efectul extensiilor de gene. Acesta se face in functie de preferinte si nu in ultimul rand de potrivire la forma ochilor. Printre efecte se enumera urmatoarele:

  • efect natural - utilizarea a doua lungimi diferite in combinatie, un aspect accentuat;

  • efect papusa - utilizarea genelor de lungimi mari, aspectul este cat se poate de expresiv. Se potriveste cel mai bine la persoanele cu ochii mari.

  • privire de vulpe – pentru acest efect se utilizeaza gene de trei lungimi diferite. Lungimea creste de la coltul interior al ochilor la exterior.

  • efect de eyeliner – de obicei se obtine prin mixarea curburii C cu L, M sau N.

  • efect veverita– presupune lungimi foarte lungi in coltul exterior al ochiului. Acest efect nu se potriveste persoanelor cu “pleoapa cazuta”.

imagine

Astfel, pentru o o procedura de extensii de gene corecta, trebuie utilizata o tehnica adecvata realizarii unui anumit efect. Fiecare tip de extensie are caracteristici si nuante care trebuie respectate cu strictete in proces.