Lipici pentru gene

pe pagina

Articole recomandate

De ce sa folosesti adezivi pentru extensii de gene cu formule profesionale?

Ca lash artist, cu siguranta vrei sa le oferi clientelor tale rezultate impresionante si un grad cat mai inalt de satisfactie. Un adeziv pentru extensii de gene cu o formula calitativa ofera o aderenta puternica intre extensii si genele naturale, ceea ce asigura o fixare rezistenta si un aspect atragator, care dureaza!

De asemenea, formulele profesionale sunt create cu grija pentru a putea fi aplicate in siguranta la nivelul ochilor, minimizand orice risc de iritatii sau alergii. Nu in ultimul rand, adezivul pentru extensii de gene fir cu fir se usuca intr-un timp bine stabilit, pentru a-ti permite sa lucrezi intr-un ritm optim si sa aplici genele false controlat si precis, fie ca esti incepator sau avansat.

Ce adezivi pentru extensii de gene poti comanda de pe barhat.ro?

Magazinul nostru online iti pune la dispozitie o selectie variata de adezivi pentru extensii de gene cu diferite proprietati si timpi de uscare, astfel incat sa poti obtine intotdeauna cele mai bune rezultate, indiferent de tehnica de lucru preferata. Iata cateva dintre cele mai populare optiuni:

  • Barhat Vogue - cel mai vandut adeziv pentru gene cu uscare extra rapida, aceasta formula este hipoalergenica si ofera o rezistenta de pana la 8 saptamani. Se recomanda utilizarea de catre experti, impreuna cu extensii de calitate si pensete de gene profesionale;
  • Barhat Opulent - adezivul ideal pentru ochi sensibili, acest lipici pentru gene fir cu fir de tip medical-grade are un timp de uscare mediu si este recomandat pentru intermediari sau experti. Rezistenta de pana la 6-7 saptamani asigura rezultate excelente;
  • Barhat Ultra Super -  binecunoscutul adeziv cu capac verde si un timp de uscare de 1-2 secunde, acesta este recomandat intermediarilor sau expertilor;
  • Barhat Ultra Bonding - acest lipici pentru gene cu capac rosu are un timp se uscare de aproximativ 2 secunde si este recomandat incepatorilor sau intermediarilor. Se recomanda utilizarea pe timp de vara, cand temperaturile sunt mai ridicate;
  • Barhat Super Plus - acest adeziv pentru extensii de gene are o formula de ultima generatie, ideala pentru ochi sensibili. Timpul de uscare cuprins intre 0.5 si 1 secunda il face o alegere potrivita pentru intermediari sau experti!

In gama noastra vei gasi si alte formule avantajoase, perfecte atat pentru extensiile clasice cat si pentru extensiile de gene colorate!

Avantajele cumparaturilor de la Barhat

Toti adezivii pentru gene comercializati pe barhat.ro sunt mereu fresh si se livreaza impreuna cu un ac practic pentru desfundat, un magic pack (punguta termica) si silicatgel, astfel incat sa te bucuri intotdeauna de calitatea inalta pe care o meriti.

De asemenea, atunci cand achizitionezi produse din magazinul nostru online, beneficiezi de preturi atractive, livrare rapida si in siguranta, dar si de un program de fidelitate avantajos! Intra si tu in lumea Barhat si ofera-le clientelor tale cele mai bune rezultate, la fiecare vizita!